Interessants op internet over Ede e.o.

De FB fietsrouteplanner (bovenaan met stip !)

CBFB Comite ter Bevordering van Fietstochten en Boslopen

Op jaarbasis organiseert het C.B.F.B. traditioneel drie toertochten en twee boslopen. Tevens zijn de diverse Klimbrevetten, die onder de vlag van het N.K.C. gehouden worden, activiteiten waarmee het C.B.F.B. betrokken is.

Fietsen.123.nl

Hier zijn gratis fietsroutes in Gelderland te downloaden.

Edefietst.nl

Op Edefietst.nl heeft de gemeente Ede al het nieuws en veel wetenswaardigeheden over fietsen in de gemeente Ede gepubliceerd.

GPS trackingroutes

Tientallen gratis fietsroutes in Gelderland middels Global Position System (GPS) uitgezet. U kunt ze daar downloaden en uploaden.

Ligfietsers, Mooi Bennekom

Vrijblijvend comfortabel toeren en lekker ontspannen bezig zijn. (Lig)fietsen over de schitterende Veluwe, in de wijdse Gelderse Vallei, de heerlijke Betuwe en natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug.

Save cycling in Wageningen

Wageningen is a multicultural city with a large number of inhabitants from different countries and backgrounds. Grasping how everything works is not always easy in a foreign country. There are things that speak for themselves, while others remain quite odd for a while, like for example The Dutch traffic system. How is it regulated and what rules should you adhere to?

Regio VVV Veluwe & Vallei

Het toeristisch ABC van de Veluwe met onder andere evenementen, tips, overnachten, routes, eten en groepsactiviteiten en VVV-lokaties in de regio. Geeft jaarlijks een folder uit met “Fiets- en veldtourtochten” in de Zuidwest Veluwe en Gelderse Vallei.

Wielervereniging Ede

De WV Ede is een club waar de leden in verenigingsverband kunnen wielrennen en/of toerfietsen. Er is een Bestuur, een Wielrencommissie en een Toercommissie. Zij zorgen er voor dat alle zaken goed geregeld en georganiseerd worden.

N.B. Heeft u een suggestie met een interessante weblink uit de regio, dan kunt u deze sturen naar de webmaster.