Fietstocht met de leden

Op zaterdag 29 mei (14 tot 16 uur) organiseert de Fietsersbond afdeling Ede een fietstocht met leden. Lees ook de download hieronder.

Deze tocht vormt een aansluiting op de jaarlijkse ledenvergadering, die op 7 mei is gehouden. De fietstocht biedt de gelegenheid een aantal successen met eigen ogen te zien, maar ook punten, die nog op de wensenlijst van de Fietsersbond Ede staan.

Let op: De download met routebeschrijving is vrijdag 28 mei 13:35 uur geactualiseerd.

Tijdens de fietstocht is het mogelijk met elkaar in gesprek te gaan. Ook met de leden van de kerngroep, zij doen het dagelijkse werk van de Fietsersbond Ede. De tocht gaat door bij minimaal tien deelnemers. Het maximum is vijfentwintig. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom. De tocht gaat niet door bij slechte weersomstandigheden. Vanzelfsprekend worden de ontwikkelingen rond covid-19 in de gaten gehouden.

Vanwege verschillende wegwerkzaamheden in Ede kan de route enigszins zijn aangepast ten opzichte van het kaartje. Tijdens de tocht kunnen leden van de kerngroep uitleg geven over bepaalde ontwikkelingen. Om te voorkomen dat te vaak moet worden stil gestaan voor een toelichting, staat als voorbereiding in de download hieronder een routebeschrijving met alvast een aantal standpunten en suggesties. De route is geschikt voor alle soorten fietsen.

Het vertrek staat gepland voor 14.00 uur vanaf het Museumplein in Ede. Rond 15.00 uur hopen we aan te komen bij de muziekstand op het Van Slootenplein in Bennekom, waar leden uit Bennekom kunnen aanhaken en waar tevens aandacht aan de inwendige mens besteed zal worden.

De routebeschrijving is ook handig voor de terugtocht van hen die in Bennekom pas aanhaken. Om ca. 16.00 uur is de terugkomst in het centrum van Ede.

Aanmelden kan tot en met 23 mei via [email protected]
Tel. 06-13334145

pdf ⋅ 772 KB

Fietstocht met leden 29 mei 2021 DEF3 website

Download

Categorieën